Nytt tema på irakiskmat.se

Nytt år – nytt utseende på Irakiskmat.se. Känns som en bra inledning och nystart för bloggande här på irakiskmat.se. Ni kommer att se lite nya finesser som möjlighet att bocka av ingredienserna och även beskrivningarna blir lite lättare att följa, det tar dock lite tid att beta av alla recept.

Du kommer också lättare kunna skriva ut recepten och så klart möjlighet att dela dem i sociala medier. Det ska ni veta, att jag blir jätteglad om det är något recept som ni gillar och som ni vill dela vidare. 🙂

Jag har också ändrat lite på hur man når de olika receptkategorierna men tror att det nu blir lättare att hitta vad man söker. Bokmärk gärna sidan på datorn liksom i mobilen (skapa en till ”hemskärm”)  så är du bara ett klick ifrån irakiskmat.se.

Längst ner på sidan kan du också anmäla dig till att få ett mail så fort det finns en uppdatering. Bara fyll i din e-post och klicka på knappen. (Jag lovar och svär att inte använda e-postadresserna i något annat syfte – jag avskyr själv reklam i brevlådan man inte bett om).

Hoppas du gillar temat – lämna gärna en kommentar – både ris och ros tas tacksamt emot.

Nu är det dags att planera dagens middag och jag har redan förberett en del. I kylen står lax och räkor på vänt för att bli till en härlig fisksoppa.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Lisa

* * *
Detta är inlägg #81 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 maj 2015.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*