Som jag berättade tidigare är jag buzzador, det betyder att jag får prova och testa olika produkter, den här gången fick jag vara med och prova en del ur Zetas antipastosortiment.
Det här var ett uppskattat matbord, det fanns något för alla. På det blåa fatet hade jag garderat mig med ost- och korvkuber till barnen utifall att det inte föll dem i smaken men det behövde jag inte oroa mig för.
Det här var jätteroligt att göra och ger verkligen utrymme till att man får använda sin fantasi! Nåväl, denna gången blev det som följer:
Crostini med olika fyllningar. Från vänster till höger: vitost med soltorkade tomater, kokt broccolistam med pepparotsgräddfil och tomatsnutt, bönomelett med fetaostsnutt, kronärtskockskräm med avokadosnutt.
Melonsallad av honungsmelon, ruccola, isbergssallad, flingsalt, citronolivolja, äppelhonungsvinäger och rostade pinjenötter.
Hederlig gammal bruschetta på vitlöksstrukna rågrost, tomat, röd lök, basilika, salt, peppar och olivolja.
Ugnsbakade tomater med tre sorters ost parmesan, mozarella och fetaost smaksatt med italiensk salladskrydda.
Vegetariska dolma med valnötter och kikärtor.
Annat på bordet; kokt broccoli, korv och ost-pinnar och tre sorters smaksatta gröna oliver + en liten specialare vill jag tipsa om: potatisbullar med ädelostklick och päron – gudomligt gott!