Tack Basim & tack Arla!

BasimJag blir så glad när någon kommenterar bland mina recept eller återkommer och berättar att man provat ett recept och vad man tyckte om det.

Nu har jag fått ett personligt mail dessutom och det känns ju extra härligt!

Tack Basim för dina ord, det gjorde min dag och jag kan inte säga mer egentligen än att jag håller fullständigt med dig! Vi behöver få läsa mer om Irak som inte handlar om krig eller terror. Irak har så mycket mer att erbjuda! Det är ett land rikt på kultur och historia.

Arlas kokbok Fredag recept på en lyckad hemmakvällJag vill också passa på att tacka Arla för den fina kokboken och ett presentkort som jag fick idag med posten efter vårt samarbete i Arlas Julklappsjakt.

Receptboken ”Fredagsrecept på en lyckad hemmakväll” ser ut att innehålla en hel del smarriga recept! De ser jag fram emot att testa.

Nu ska jag sätta mig med en kopp te och kika igenom alla de goda recepten. (Du som vill titta närmare på boken kan göra det här: http://www.harlequin.se/arla-koket-fredag.html).

En kommentar

  1. 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*